Shopping Cart

15 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás.


Fiók

Információk

Kapcsolat

Facebook Instagram

A kényelmes és biztonságos online fizetést a „Paylike” 3-D Secure biztonsági protokollt támogató fizetési rendszere biztosítja.

Paylike fizetési lehetőségek
Paylike fizetési lehetőségek

Kapcsolatba szeretnél lépni velünk?

Elérhetőségeink

[email protected]
+36-50-1342-714 (H – P: 10:00 – 16:00)
Kérdésed merült fel?

Gyakran Ismételt Kérdések

Most minden regisztrált felhasználó 10% kedvezményt kap “VALENTIN-NAP” kuponkóddal! Ha már regisztráltál, adataid nem kell többé megadni, csak abban az esetben, ha azok megváltoznának.

Vásárláshoz nem kötelező regisztrálni, viszont lehetnek olyan kedvezmények, mellyek érvényesítéséhez szükséges, mivel csak így vehető igénybe. A regisztráció ingyenes és rövid ideig tart. Adataid az adatkezelési törvénynek megfelelően kezeljük (erről bővebben olvashat az Adatkezelési Tájékoztatóban).

A Bejelentkezés\Új fiók létrehozása oldalon lehetőség van újat igényelni, amelyet e-mailben küldünk el. Ezt belépés után le tudod cserélni. Fontos, hogy csak arra a címre kérheted az új jelszót, amit regisztrációkor megadtál.

Bármilyen, a webshop használata során észlelt hibát, visszajelzést és javaslatot szívesen fogadunk a [email protected] e-mail címre.

Elöször kérlek ellnörizd le, hogy helyes, müködő e-mail címet adtál meg. Ha nincs elgépelve, elvileg működik, és mégsem érkezik rá tőlünk levél, érdemes ellenőrizned a spam mappa tartalmát. Végső esetben pedig egyeztetés után kicseréljük azt egy másik, általad megadott, működő e-mail címre.

Írj egy levelet nekünk a [email protected] e-mail címre. Kérjük a levélben tüntesd fel a rendelésszámot.  Csak olyan rendelést tudunk módosítani, aminek a státusza „feldolgozás alatt”. Ha a termék már szállításra került, akkor nem tudunk a rendelésen módosítani. Ebben az esetben az elállás jogával élhetsz, amelyről bővebben itt olvashatsz. Arra kérünk, hogy ezt jelezzd nekünk előre e-mailben.

A webshopban feltüntetett termékek ára bruttó ár.

Ha a csomagban sérült vagy hiányos termék érkezett, kérjük, hogy minél hamarabb jelezzd a problémát a [email protected] e-mail címen.

Segíthetünk valamiben?

Írj üzenetet nekünk

Ingyenes Szállítás
15 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás.

10% kedvezmény
Minden regisztrált felhasználó a rendelésből 10% kedvezményt kap a “VALENTIN-NAP” kuponkóddal.

100% Biztonságos Fizetés
MasterCard / Maestro / Visa / PayPal
/ Revolut Pay